Special­containere og standard­containere

Vi fremstiller af alle typer containere til alle formål, et speciale vi har opbygget gennem mange år. Vi er en af de førende producenter af affalds­containere og containere til specielle formål.

Aasum containere finder du i talrige typer og størrelser. Fremstilling af special­containere og standard­containere til alle formål er et speciale, som vi har opbygget gennem en lang årrække i Aasum. I dag er CFB industri en af de førende danske producenter af affaldscontainere og containere til specielle formål

Vi tager udgangspunkt i dine ønsker og krav, og med vores store erfaring konstruerer vi containere af en kvalitet, der lever op til dine forventninger - hvor funktionelt dansk design møder solidt dansk håndværk.

Kvalitets­komponenter og 3D dokumentation

Vores grundige kendskab til materialerne og fremstilling efter håndværksmæssige traditioner giver containere af høj og holdbar kvalitet.

Vi anvender udelukkende anerkendte kvalitets­komponenter, når vi bygger containere. Det vil sige, at det er materialer, som har vist deres styrke og holdbarhed i dagligt brug.

Vi udarbejder en konstruktions­tegning, inden vi starter produktionen. Det gælder også for special­containere, der er tilpasset dine særlige behov.
100% dokumentation giver problemfri genbestilling. Vores store erfaring giver samtidig konkurrence­dygtige priser.

Her er en række af de containertyper, vi har erfaring med:

aasum container brochure thumbSe brochure om aasum container her

Kontakt CFB industri ApS i dag

Udfyld formularen herunder og vi vil kontakte dig hurtigst muligt.

  Loading...

  Derfor kan du trygt bruge os​

  • Specialister i specialløsninger
  • Danskproducerede løsninger i stål
  • Moderne smedeværksted
  • Vi er arbejder i hele Danmark
  • Certificeringer:
   EN 1090-1 EXC4 & ISO 3834-2
  • Medlem af Dansk Industri​​