Miljø­stationer til affalds­håndtering

Vi udvikler og producerer fleksible og flytbare miljø­løsninger, der overholder lovgivningen, med stor hensyntagen til arbejdsmiljø og ergonomi, og på basis af mange års erfaring.

Med en miljøstation kan du sikre, at alt miljøfarligt affald opbevares lovligt og miljørigtigt. Vores miljø­stationer er fleksible, og de kan indrettes, så de dækker jeres særlige behov for sortering. De kan også forsynes med effektiv punkt­udsugning over de enkelte fraktioner.

Vi udvikler og producerer miljø­stationer på basis af mange års erfaring med at skabe de individuelle og fleksible miljø­løsninger, der lever op til behov og krav. Den erfaring og ekspertise sikrer, at du overholder lovgivningen på området for modtagelse og opbevaring af farligt og miljøfarligt affald.

Alt på ét sted

Med en miljøstation kan du samle håndteringen af miljøfarligt affald som en enhed.

Faciliteter til modtagelse og opbevaring er udviklet under stort hensyn til arbejdsmiljø og ergonomi for personalet, der i dagligdagen skal betjene miljøstationen.

Vi har løbende udviklet nye løsninger og teknologi til logistikken i affalds­håndtering og sortering. Dette indbefatter også et et unikt automatisk brandsluknings­system, der sikrer miljø-
stationen hele døgnet, året rundt.

Vores miljø­stationer er et økonomisk og praktisk alternativ til faste bygninger. De kræver ikke bygge­tilladelse, da det er en fleksibel og flytbar miljøløsning. Vi kan producere og levere dem efter dine individuelle behov, krav og ønsker.

Vi har stor erfaring med:

Kontakt CFB industri ApS i dag

Udfyld formularen herunder og vi vil kontakte dig hurtigst muligt.

  Loading...

  Derfor kan du trygt bruge os​

  • Specialister i specialløsninger
  • Danskproducerede løsninger i stål
  • Moderne smedeværksted
  • Vi er arbejder i hele Danmark
  • Certificeringer:
   EN 1090-1 EXC4 & ISO 3834-2
  • Medlem af Dansk Industri​​